OVER ONS

Over ons

Wij zijn Telektronica, een jong en innovatief bedrijf op het gebied van mobiele telefonie. Ons bedrijf is in het jaar 2010 opgericht. In de jaren dat wij bestaan, hebben wij het merk “Telektronica” sterk op de markt gezet. Wij richten ons vooral op de lokale markt en zijn goed bij consumenten uit Amersfoort en omstreken bekend. Wij hebben de ambities om verder door te groeien.

Onze visie

Betrouwbaarheid, snelheid en klantvriendelijkheid zijn       onze kernwaarden. Dat is wat ons onderscheidt van       andere aanbieders. Wij hebben inmiddels goede naam opgebouwd, waardoor consumenten ons zelfs ver buiten Amersfoort weten te vinden. De goede naam en onze reputatie zijn dan ook alles voor ons. Het bekende       adagium `de klant is koning` is onze werkwijze.

Wat bieden wij?

Wij leveren meer dan 1000 artikelen/accessoires voor mobiele telefoons, tablets, Pc’s etc.Wij voeren de meeste reparaties van alle telefoons, tablets en andere elektronica gadgets uit. Dit doen we vakkundig omdat wij een gecertificeerde monteur in huis hebben. Dit doen wij, terwijl u in de meeste gevallen wacht. Op alle uitgevoerde reparaties en te gebruiken onderdelen rust garantie.

Snelle reparatie

Snelle reparatie. Dat is één van onze uitgangspunten. U kunt geen seconde zonder telefoon of tablet. Wij begrijpen dat! Bij ons wordt de reparatie door onze eigen technische dienst uitgevoerd. Verder hebben wij de meeste onderdelen en gereedschap in huis om uw device te repareren.

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping