Telefoonwinkel Amersfoort

Telefoonwinkel in Amersfoort

Zoekt u een telefoonwinkel in Amersfoort? Dan bent u bij Telektronica aan het juiste adres. Bij ons kunt u allerlei accessoires en artikelen kopen voor onder andere mobiele telefoons, tablets en PC’s. Daarnaast voeren we ook reparaties uit.

Telefoonwinkel Amersfoort
Telefoonwinkel Amersfoort

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Méér van 1000 artikelen en accessoires voor mobiele telefoons, tablets en computers.
  • Reparaties aan GSM, tablets en andere elektronische gadgets

We voeren reparaties uit aan mobiele telefoons van allerlei soorten merken. Ook weten wij om te gaan met tablets en andere elektronische gadgets. We hebben een gecertificeerde monteur in huis die de reparatie vakkundig en professioneel voor u kan uitvoeren. Vaak repareren we een apparaat terwijl u wacht. U kunt uw gerepareerde telefoon dus meteen weer naar huis nemen daarna. Verder helpen wij u graag bij software problemen. Start uw toestel niet op of zijn foto’s en bestanden ineens weg? Wij kunnen u daarbij helpen.

Bepaalde artikelen of accessoires nodig voor uw elektronische apparaat? Wij hebben ruim 1.000 artikelen en accessoires op voorraad! Door middel van een kleine vooruitbetaling kunt u bestellingen gratis plaatsen.

Onze sterke punten

Wij zijn betrouwbaar, snel en klantvriendelijk. Op het moment dat u bij ons de winkel binnenstapt, bent u ‘koning’. Of u nou komt voor het kopen van artikelen of accessoires of een reparatie aan een elektronisch apparaat, we doen altijd ons uiterste best om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Kom naar onze telefoonwinkel in Amersfoort

Benieuwd naar ons assortiment en diensten? Kom dan eens langs! Onze telefoonwinkel in Amersfoort is gevestigd op Kamp 27, tegenover een van de winkels van Scapino. We staan 7 dagen in de week voor u klaar.