Smartphone reparatie Amersfoort

Smartphone reparatie Amersfoort

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor smartphone reparatie in Amersfoort? Dan bent u bij Telektronica aan het juiste adres. Wij repareren telefoons van bekende merken zoals Samsung en Apple, maar vaak kunnen we u ook helpen met de wat minder bekendere merken.

Smartphone reparatie Amersfoort
Smartphone reparatie Amersfoort

Zo scherp mogelijke prijzen

Wij staan voor een perfecte dienstverlening, gunstige tarieven en een persoonlijke benadering. Wij houden onze prijzen zo scherp mogelijk. Vindt u ergens anders een reparatie die goedkoper is dan bij ons dan passen wij onze prijs daarop aan! De merken die wij repareren zijn bekende merken zoals Apple, Samsung, Huawei, Microsfoft, LG, Nokia, Sony, Asus, Accer, HTC, Motorola etc. Maar ook voeren we reparaties uit aan telefoons van de wat minder bekende merken, zoals Alcatel. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en wat de smartphone reparatie in Amersfoort bij ons kost? Neem dan een kijkje op onze website. U vindt daar meer informatie over de mogelijkheden en de kosten daarvan. Uiteraard kunt u ook meteen langskomen in onze winkel in Amersfoort. Reparaties kunnen we meestal snel en efficiënt uitvoeren. Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht.

Garantietermijn

Op zowel de reparatie als de onderdelen ontvangt u 30 dagen garantie. Mocht er binnen deze termijn een probleem voordoen dat te wijten valt aan de door ons uitgevoerde werkzaamheden of de gebruikte onderdelen, dan helpen we u kosteloos.

Kom nu naar Telektronica!

Voor een smartphone reparatie in Amersfoort bent u bij ons dus aan het juiste adres. We helpen u graag bij de reparatie van uw Samsung, Apple of een ander merk. Kom nu naar onze winkel in Amersfoort. U kunt ons vinden op het Kamp 27. We zijn geopend van maandag tot en met zondag.