Reparatie gsm

Reparatie gsm

Bent u op zoek naar een winkel waar u terecht kunt voor de reparatie van uw gsm? Maak kennis met Telektronica in Amersfoort! Het snel en kwalitatief goed repareren van alle Gsm-toestellen, dat is waar het bij ons om draait. Tegenwoordig kan men niet meer zonder telefoon of tablet. Wij begrijpen dat!

Reparatie gsm
Reparatie gsm

Kwalitatieve reparatie voor diverse merken gsm’s

Bij ons wordt de reparatie aan uw gsm door onze eigen technische dienst uitgevoerd. Onze monteur heeft een technische opleiding genoten waardoor wij voor de kwaliteit van reparaties kunnen instaan. Verder hebben wij de meeste onderdelen en het gereedschap in huis om uw mobiele apparaten te repareren.

Merken die wij repareren zijn de wat meer bij het publiek bekende merken zoals Apple, Samsung, Huawei, Microsoft, LG, Nokia, Sony, Asus, Acer, HTC, Motorola etc. Wij voeren ook reparaties uit bij de wat minder bekende merken zoals Alcatel.

Wat kunnen wij repareren?

Wij vervangen kapotte schermen en andere telefoon onderdelen, zoals speakers, microfoons, knoppen en chips zoals wifi-of antenne chips. Als uw toestel waterschade heeft opgelopen dan kunnen wij het in meeste gevallen, afhankelijk van wat later met het toestel is gebeurd en hoe lang het in het water heeft gelegen, weer tot leven brengen.

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen

Wij repareren terwijl u wacht. Wij hanteren scherpe prijzen en bieden hoge kwaliteit. Niet alleen voor de reparatie aan uw gsm bent u welkom bij ons, ook voor de reparatie aan bijvoorbeeld uw tablet bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website of kom meteen langs in onze winkel in Amersfoort.